Baglyos notesz

20 jan

Első filcből készült művem egy bagoly lett, amit a Viktart blogján található gyönyörű szép huhogányosok ihlettek. Azt tudni kell, hogy még soha életemben nem varrtam filcre, és a díszgombokkal sem dolgoztam ezelőtt. Viktart hirdetett egy versenyt, amiről lekéstem és úgy gondoltam, hogy majd elkészítem én a nyereményt. Ez lett belőle:

filc bagoly

Természetesen korántsem olyan tökéletes, mint az eredeti. Vannak benne hibák, javítanivalók, ezekkel pontosan tisztába vagyok. Mikor ezt varrtam nem is tudtam, mi a hímzés, hogyan kell azt csinálni, ezért lettek a szemek olyanok, amilyenek. A gomb sem a legjobb választás, de, mikor ezt varrtam, nem volt kéznél más, gondoltam ez is megteszi. Túl nagy lett, nem vagyok vele kibékülve. A szája körüli részt saját kezemmel horgoltam, az tetszik, bár lehetett volna kisebb is.

Ma kezembe került egy kis notesz, melyet egy műanyagból készült elefánt díszített. Kellett a notesz, azt mindenhova magammal szeretném hordozni. Viszont, a domború elefánt még vastagabbá tette, ami nem praktikus, ha például a zsebembe szeretném tenni. Ezért leszedtem az elefántot és kitaláltam, hogy valamit rajzolok majd rá. Csakhogy az elefánt ragasztója egy csöppet kitépett a papírból. Így elvetettem a rajz ötletét. Nem akartam új dolgot varrni rá, ezért szét néztem a munkáim között. Így találtam rá a bagolyra. Első munkám, úgysem adnám oda senkinek. Eredetileg kitűzőként képzeltem el, de aztán a későbbiekben rájöttem, hogy ez nem a kitűző, amit büszkén mutogatnák az utcán. A noteszt meg én fogom használni, nem fogom sajnálni, ha épp valami folt került rá vagy beleakad valamibe. Pont jó választás, gyorsan fel is varrtam rá.

baglyos notesz baglyos notesz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.