Üdvözöllek újra a blogomon!

27 sze
Végre, újra itt vagyok és írok! Nem gondoltam volna, hogy majdnem egy évet el fog húzódni a blogom átszerkesztése, arculatának tervezése. Végülis az egész nem volt nagy dolog, sőt, már nagyon rég kigondoltam a színeket, elkészítettem a logót, a weboldalt is fejlesztgettem teszt alatt, csak újabb és újabb fontosabb/érdekesebb projektek jöttek. Én meg örömmel vágtam... Olvasd tovább »

Új évi tervek

6 jan

Az új év beköszöntével, mint sokan mások terveket szövögetek az előttünk álló évre. Az utóbbi időben nagyon sokat gondolkodtam, hogy mi legyen a blog sorsa, milyen irányba haladjon tovább. Egy évvel ezelőtt azon törtem a fejem, hogy milyen formában mutassam meg a nagyvilágnak a varrás közben született... Olvasd tovább »

Fából ékszertartó

21 máj
Van amikor az emberlánya ősszel kiül egy fa alá és csak csodálja a természetet, meg úgy elvan magával és a látvánnyal. És miközben szemlélődik, észrevesz egy érdekes, frissen levágott faágat. Kézbe veszi és elkezdi lehántani a kérgét. Kéreg nélkül sokkal szebb a színe és simább is. Majd nem kell csiszolni. – mindezek történtek a tavaly... Olvasd tovább »

Színek az irodában

29 már
Az irodába szerettem volna egy kis tavaszi hangulatot becsempészni. Csak néhány színes post-it-re van szükségünk, meg csipeszekre, cérnára és gombostűre. A csipeszeket még anno vásároltam egy hobbiboltból, mert nagyon megtetszettek, még nem használtam semmire. Bármit ráírhatunk a színes papírokra, én inspirációs idézetek mellett döntöttem. Ha megunjuk őket, bármikor lecserélhetők. Ha nincs kéznél színes post-it, használhatunk... Olvasd tovább »