Üdvözöllek újra a blogomon!

27 sze

Toll

Végre, újra itt vagyok és írok! Nem gondoltam volna, hogy majdnem egy évet el fog húzódni a blogom átszerkesztése, arculatának tervezése. Végülis az egész nem volt nagy dolog, sőt, már nagyon rég kigondoltam a színeket, elkészítettem a logót, a weboldalt is fejlesztgettem teszt alatt, csak újabb és újabb fontosabb/érdekesebb projektek jöttek. Én meg örömmel vágtam bele az új feladatokba. Időközben meg már én elégeltem meg a sok ígérgetést, hogy mindjárt kész lesz. Erre az időszakra már csak az utolsó simítások maradtak, és mondhatni most már megvagyok elégedve az eredménnyel.

Egy letisztult, átlátható, szerethető blogot álmodtam meg, mely remélem elnyeri a tetszéseteket. Nagyon sok új témát vezettem be, többek közt rajzaimmal és fotóimmal is fog bővülni a “repertoár”. A témák elérhetőek két helyről is, a fenti menüből + legördülő menüből és oldalról is. Remélem könnyen fogjátok tudni kezelni az oldal használatát, próbáltam minél egyszerűbb megoldásokat találni, hogy az egészen kezdő felhasználók is megtalálják amit szeretnének.

Néhány szót hadd említsek az arculatról is. Nem szeretek magyarázkodásba bocsátkozni egy logó kapcsán, főként, mert úgy van a mondás, hogy a jó logóhoz nem kell magyarázat. Itt viszont úgy érzem, hogy mégis kell írnom pár mondatot. Tüsszentéseim, mivel lehet a legkönnyebben ábrázolni, ha nem cseppekkel? Tüsszentés után a cseppek szétszóródnak, ahogy nálam is, de utána egy egészet alkotva érnek földet. A színek során élénk árnyalatokat terveztem meg, melyeknek váltakozása egy folyamatot, a fejlődést szimbolizálja (de jelenthet mást is, ahogy az alakok is). A blog alapja a fehér, ez számomra egyfajta letisztultságot jelent. Akkor lesz ebből egy tökéletes egész, mikor a fehéret színekkel töltöm meg, ezért is választottam ez alkalommal minél élénkebb színeket.

A tartalom és a stílus is fog változni, értem ezalatt azt, hogy szeretnék nektek olyan dolgokat átadni, melyeket nem feltétlenül én készítettem, viszont megláttam benne valamit, ami miatt meg kell osszam veletek. Ugyanakkor szeretném, ha személyesebb is lenne a hangulata a blognak. Majd megosztom azokat a kreatív dolgokat, melyeken éppen dolgozok munkám során, vagy épp csak a rajzaim vázlatát hozom. Amint írtam azt a Rólam menüpontban, legyen ez egy hely, ahol megoszthatok olvasóimmal olyan dolgokat, melyeket szépnek, esztétikusnak, egyedinek, ötletesnek, különlegesnek találok és úgy gondolom, hogy mások számára is hasznos, érdekes lehet. Igyekszem majd rendszeresen írni és nem kihagyni hosszú szüneteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.