Dekorálj kávébabbal

8 nov
Sokan a kávét csak fogyasztásra alkalmasnak ismerik, főként az ízéért és az illatáért rajonganak érte. Pedig a kávébabban hatalmas potenciál rejlik, mármint ami a dekorálást illeti. Nemcsak asztali dekorációként használható fel, hanem ékszereket, sőt képeket is készíthetünk a kávébabot felhasználva. Az egészben az a jó, hogy bármilyen módon használjuk fel, az illatát megőrzi és akár... Olvasd tovább »

Őszi hangulat a lakásban

5 okt
Ez a gyönyörű napsütéses őszi időjárás a legmegfelelőbb arra, hogy kimenjünk a természetbe, leveleket, ágakat, gyümölcsöket gyűjtsünk és feltöltődjünk energiával. Nagyon szeretem az őszt, a maga sajátos hangulatával együtt: a színeket, a hulló faleveleket, a gyümölcsök illatát és ízét, a napsütést, a ködös reggeleket, a hideg estéket, a sálakat és pulóvereket. A hétvégén azzal leszek... Olvasd tovább »

Ötletelős péntek #2

12 okt
1. Virágcsokor falevelekből Az ősz beköszöntével csodálatos színű falevelek állnak az alkotni vágyók rendelkezésére. Az alábbi tutorialból színes rózsacsokrot készíthetsz el őszi falevelekből. Szükséged lesz virágonként 10 falevélre, néhány rövid ágakra, zöld kreppelt papírra, amivel beburkolod a virágok szárát és ollóra. A képes elkészítési módját megtalálod itt. Forrás: Design... Olvasd tovább »

Fürdőszobai dekoráció

11 okt
Egy ideje gyűjtöm a papírkarikákat, hogy majd egyszer újrahasznosítsam és készítsek egy hatalmas papírvirágot belőlük. A magasabb papírkarikák, mivel kilógtak a többiek közül (hosszúságuk miatt), felkerültek a fürdőszobai lámpa tartójára. Volt bennük valami megkapó, ahogy ott felsorakoztak. Olyanok voltak, mint valami gyárkémények. Mégis hiányzott belőlük valami plusz. Illetve nem is belőlük, hanem a fürdőszobából a... Olvasd tovább »

Kép a falon

14 már
Elkészült! Tavaszi hangulatot szerettem volna becsempészni a szobánkba, így kitaláltam, hogy a fehér képkeret és a madárkák a legideálisabb megoldás. Valamiért nagyon tetszenek a fehér képkeretek és ezek a letisztult madaras formák. Adott volt egy barna színű képkeret, amit a párom spray-el fehérre fújt. Gyönyörű lett már csak úgy önmagában is. Én meg varrtam, írtam,... Olvasd tovább »