Téli képeslap – illusztráció

3 jan
Az alábbiakban a vállalkozásunk idei újévi képeslapját fogom bemutatni. Szeretek illusztrációkat, karaktereket rajzolni, ez a legkomplexebb és az első ilyen jellegű munkám, ahol nemcsak egy karaktert mutatok be, hanem egy egész történetet. Egy kisváros téli mindennapjainak történéseit, hangulatát próbáltam belecsempészni az illusztrációba, természetesen mindezt vintage (retro) stílusban. Hóhullás, hóemberépítés, korcsolyázás, feldíszített fenyőfa, házak, havas fenyőfák, kiskutya égősor csempészése közben. Ezzel kívántunk az ügyfeleknek boldog új évet. Kiemeltem az illusztrációból néhány részletet is, az alábbiakban azok is megtekinthetők, meg a digitalizálást... Olvasd tovább »

Magyaros karácsony

25 dec
Már novemberben jött az ötlet, hogy milyen lenne egy magyaros karácsony? Lehet kissé szokatlan ez a párosítás, viszont szerintem működik. Végül is a színek eleve adottak, már csak a megfelelő motívumokat kellett megtalálni az ötlethez. Tanulmányozva a magyar virágmintás motívumokat, rájöttem, hogy viszonylag sok olyan formát lehet találni köztük, ami a karácsonyra emlékeztet: szív, magyal, gyertyaláng,... Olvasd tovább »

Te miért szereted az őszt?

8 okt
Mindenkinek mást jelentenek különböző évszakok. Lerajzoltam, hogy nekem mi jut eszembe az őszről és miért szeretem nagyon ezt az évszakot. Úgy sajnálom mikor valaki már nyár végén visszasírja a nyarat. Pedig minden évszaknak megvannak a maga szépségei, így az ősznek is. Szerintem nem visszasírni kell az évszakokat, hanem megélni az épp aktuálist, mert sokan a... Olvasd tovább »

Képeslapok karácsonyra

23 dec
Az utóbbi hónapban egy időre elvoltam tűnve, mert nagyon sok munkám volt. Rengeteg karácsonyi és újévi képeslapot készítettem. Ezekből szeretnék mutatni nektek néhányat, hogy lássátok mivel foglalkoztam. Ezekkel kívánok minden kedves olvasómnak Örömteli Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új... Olvasd tovább »

Címkék karácsonyra

2 dec
Az elmúlt hetekben nagyon sok karácsonyi képeslapot meg címkét terveztem. Úgy gondoltam, hogy titeket is, kedves olvasóim, megleplek néhány nyomtatható karácsonyi címkével, melyeket ajándékok kísérőjeként használhattok fel. Főként natúr színeket válogattam össze, remélem tetszeni fog! A címkék mérete egyenként 5.35 X 11 cm. A következő linkre kattintva tölthetitek le: karácsonyi... Olvasd tovább »