Rólam

Szentes Tünde

Imádom a színeket, a formákat, az egyszerűséget és az összetettséget, a kézzel készített dolgokat, az alkotás folyamatát. Szeretek rajzolni, kirándulni, biciklizni, új dolgokat felfedezni, régiségekben elmerülni.

Munkám során elsősorban alkotok: vizuális termékeket tervezek (weboldalak, logók, stb.), szövegeket írok, online kampányokat bonyolítok le, tanácsot adok, figyelek, ötletelek, párommal alapított kommunikációs vállalkozásunk, Tada Communication, keretén belül.

Amikor nem dolgozok, akkor is alkotok – szeretek varrni, hímezni, horgolni, újat alkotni régiből vagy egy kicsit feldobni. Nem űzöm hivatásszerűen a kézműves mesterséget, de igyekszek minden alkalmat megragadni, hogy szebbé, jobbá tegyek egy régi dolgot vagy saját kezűleg készített dolgokkal lepjem meg szeretteimet, ismerőseimet.
Az újrahasznosítás és úgy általánosan a környezetvédelem az egyik olyan terület, ami kihat a mindennapi életemre. Szeretek régi, kopott dolgokba életet lehelni, más szerepet kitalálni nekik, ami által újra részei lehetnek életünknek. Hiszem azt, hogy jobbá és szebbé tehetjük a világot és szépségeit átadhatjuk a jövő nemzedékeinek is.

Miről szól a blog?
Kellett egy hely, egy felület, ahol megmutathatom a nagyvilágnak, az alkotásaimat és azokat a dolgokat amelyek érdekelnek és nem feltétlenül kötődnek a szakmámhoz. (A szakmám a hobbim is, nehéz elvonatkoztatni tőle, de szerintem nem is feltétlenül szükséges. Ha érdekel a kommunikáció területe kattints a szakmai blogunkra.) Egy hely, ahol megoszthatok olvasóimmal olyan dolgokat, melyeket szépnek, esztétikusnak, egyedinek, ötletesnek, különlegesnek találok és úgy gondolom, hogy mások számára is hasznos, érdekes lehet. Szeretettel! :)